Futbol sala

El Laguna suma una victòria i un empat en els dos partits disputats el cap de setmana i se situa tercer classificat del grup

Partit entre el Laguna i el Sant Julià, disputat el passat dissabte a la tarda
Partit entre el Laguna i el Sant Julià, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 3 - Sant Julià 1

Nou triomf del Laguna, el passat dissabte a casa, contra l'equip andorrà del Sant Julià. Ben aviat, en el minut 6 de joc, els cambrilencs s'avançaven en el marcador amb un gol de Guillermo David López. Amb la renda mínima de l'1 a 0 es va mantenir la primera part i així es va arribar al descans. Ja en el segon període, el Laguna va poder mantenir l'avantatge durant una bona estona, mentre intentava ampliar les distàncies en el marcador. El Sant Julià va reaccionar i en el minut 32 de joc posava l'empat en el marcador. Només quatre minuts després i a quatre pel final del partit, el Laguna va intentar capgirar el resultat i ho va aconseguir amb un gol de Martí Tantiña. En el darrer minut de partit, un gol en pròpia porteria dels visitants significava el tercer dels cambrilencs i una nova victòria per al Laguna.

FS Solsona 4 - CFS Laguna 4

Per altra banda, el passat diumenge a la tarda, el Laguna es va desplaçar a Solsona per disputar un partit que tenia pendent de la jornada 11. En aquesta ocasió, el partit va ser de màxima igualtat i ambdós equips es van haver de conformar amb un empat i un repartiment de punts. En els primers minuts de joc, les coses es van posar molt de cara per als cambrilencs. En el minut 6, Marc Fernández feia el primer i només un minut després, un jugador del Solsona es marcava en pròpia porteria situant el 0 a 2 en el marcador. En el minut 13, Martí Tantiña feia el tercer per al Laguna i semblava encarrilar la victòria. Abans del descans però, el Solsona escurçava diferències. Ja en el segon període, als sis minuts, els locals feien el seu segon gol i en el minut 32 aconseguien igualar el resultat, 3 a 3. A partir d'aquí, la lluita per endur-se el triomf va ser màxima. A cinc minuts del final, Harim Gavilan avançava novament al Laguna, però quan ja semblava que s'enduria la victòria, el Solsona va poder marcar el gol de l'empat en el darrer minut de joc.

Amb aquests dos resultats, el Laguna ocupa la tercera posició de la clasificación del seu grup. Aquest proper dissabte, l'equip es desplaçarà a la pista de La Sentiu, segon classificat.