Camp

Mobilitat

Els Mossos reforcen els controls de mobilitat a l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona

Els passatgers han de demostrar que es desplacen per motius justificats

Per ACN

Viatgers de l'AVE mostrant certificats de desplaçament a agents dels Mossos d'Esquadra durant un control de mobilitat a la zona d'arribades de l'estació del Camp de Tarragona, ahir dilluns
Viatgers de l'AVE mostrant certificats de desplaçament a agents dels Mossos d'Esquadra durant un control de mobilitat a la zona d'arribades de l'estació del Camp de Tarragona, ahir dilluns | ACN (Roger Segura)

L'estació de l'AVE del Camp de Tarragona, a la Secuita (Tarragonès), és una de les infraestructures on els Mossos d'Esquadra han incrementat els controls per fer complir les restriccions de mobilitat a Catalunya. El reforç de la vigilància es produeix després d'haver detectat desplaçaments de persones –sobretot de la resta de l'Estat– que entren a Catalunya sense justificació. A més, també es fa complir el confinament municipal. Ahir dilluns, tots els passatgers que baixaven de l'AVE de les 12 hores procedent de Madrid van haver de mostrar els corresponents certificats de mobilitat als agents. A més, la policia també va comprovar els motius de desplaçament dels viatgers que es disposaven a agafar un tren amb origen Camp de Tarragona.

La policia catalana també ha reforçat els controls en vies ràpides com l'AP-2 i l'AP-7.

Comenta aquest article