Camp

Accident

L'atropellament múltiple de Reus deixa vuit ferits, dos dels quals es troben en estat molt greu

Una conductora de 78 anys va perdre el control del cotxe, ahir, a la plaça del Nen de les Oques

Per ACN

Els serveis d'emergències atenent als ferits de l'atropellament, ahir al migdia a Reus
Els serveis d'emergències atenent als ferits de l'atropellament, ahir al migdia a Reus | Cedida (Guàrdia Urbana de Reus)

L'atropellament múltiple de Reus ha deixat un balanç de vuit ferits. Tal com ha detallat l'Ajuntament de Reus, set estan a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus amb politraumatismes. Dues persones es troben en estat molt greu, tres en estat greu i dues en estat menys greu. També hi ha una vuitena persona a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Per causes encara desconegudes, una conductora de 78 anys va perdre el control del cotxe ahir dissabte al migdia a la plaça del Nen de les Oques, va accedir a una zona de vianants i va envestir vuit persones. El vehicle va quedar encastat contra el mur d'un edifici a la cruïlla del passeig de Sunyer amb l'avinguda del Doctor Vilaseca. La conductora va donar negatiu a la prova d'alcoholèmia. 

Els set vianants ferits per l'atropellament van ser atesos 'in situ' per Guàrdia Urbana de Reus, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La majoria dels afectats van ser evacuats a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, mentre que un d'ells va estar traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. El SEM va activar 9 ambulàncies, així com l'equip de psicòlegs.

L'alcalde Carles Pellicer ha destacat la rapidesa i la professionalitat dels cossos d'emergències i de seguretat en el sinistre. A més, Pellicer ha qualificat l'accident "d'estrany" i ha assegurat que s'investigaran les causes, ja que la conductora ha travessat pel mig d'un pas de vianants. "Vuit persones són moltes persones; esperem que es recuperin aviat, en principi estan fora de perill", ha assegurat. L'alcalde i altres autoritats de la ciutat es van acostar, ahir, al lloc de l'accident. En una piulada, el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, va explicar que s'ha posat en contacte amb el batlle per conèixer l'estat de la situació. Sàmper també ha agraït la feina dels cossos de seguretat i d'emergències que han treballat en l'atropellament múltiple.

 

Comenta aquest article