Destacada actuació de tres atletes del Club Atletisme Cambrils al segon control s-16 de pista coberta disputat al Palau Sant Jordi

Imatge d'arxiu de l'atleta Sofia Rubio | Cedida

Aquest passat dissabte 23 de gener es disputava, al Palau Sant Jordi de Barcelona, el segon control S-16 de pista coberta. Tres van ser les atletes que van representar al Club Atletisme Cambrils, assolint una magnífica estadística:

• SOFIA RUBIO: Salt d'alçada - 1,56 (Rècord de Cambrils)

Triple Salt - 9,73 (Millor Marca Personal)

La Sofia estrenava categoria amb una gran actuació. Després d'uns mesos amb problemes físics, va demostrar que pràcticament els havia superat. Al salt d'alçada va guanyar la prova i va igualar el Rècord de Cambrils, quedant-se a un centímetre de la seva millor marca personal. Amb aquest registre es situa, eventualment, al capdavant del Rànquing català i en 2a posició del rànquing estatal. Al triple salt es va quedar a només 2 centímetres de la seva marca personal de pista coberta.

• EMMA TAGGI 1.000 m. llisos 3'18”91 Millor Marca Personal

LEmma va tornar a fer una gran cursa. Com la setmana passada, va mantenir un ritme alt i constant des del tret de sortida i al llarg de tota la prova. Això li va permetre anar avançant posicions segons avançava la prova fins a posar-se en posicions capdavanteres a falta d'una volta. El millor final d'una de les adversàries va evitar una nova victòria com la de la setmana passada. Va arribar en segona posició amb una millora de 5 segons sobre la seva marca personal.

• CLÀUDIA NOLLA: 60 m. tanques 11"29 Millor Marca Personal

Salt d'alçada 1,33 Millor Marca Personal

La Clàudia també estrenava categoria. Una mala sortida als 60 metres tanques va fer que la marca no s'ajustés a les expectatives. La marca personal és deguda a que el canvi de categoria comporta un canvi en la distància entre tanques. Aquestes estan més allunyades, el que implica un esforç més gran per mantenir el mateix ritme de pas de tanques de la temporada passada. Al salt d'alçada va millorar en 3 centímetres la seva marca personal en pista coberta.