Un solitari gol del Laguna a la pista del Tecnovit Alforja li dona el triomf i el fa pujar fins la tercera posició del grup

Imatge d'un partit del Laguna disputat aquest mes de gener, a casa
Imatge d'un partit del Laguna disputat aquest mes de gener, a casa | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

Tecnovit Alforja 0 - CFS Laguna 1

El CFS Laguna va sumar la segona victòria consecutiva de l'any, aquest passat cap de setmana, en la seva visita a la pista del Tecnovit Alforja –que iniciava la jornada com a quart classificat–. El partit va ser de màxima igualtat entre ambdós equips del Baix Camp. De fet, el partit es va resoldre amb un solitari gol de l'equip cambrilenc. Aquest va arribar en la primera part, concretament en el minut 9 de joc, obra de Guillermo David López. La primera part va acabar amb aquest escuet 0 a 1 i, en la represa, cap dels dos equips va ser capaç de transformar cap altre gol. El marcador no es va moure i el triomf va caure del costat del Laguna.

Amb aquesta nova victòria, l'equip escala dues posicions més i se situa tercer classificat del grup. Aquest proper dissabte 30 de gener, a les 17.30 hores, l'equip rebrà la visita del Sant Julià, equip que es penúltim classificat.