El Club Atletisme Cambrils aconsegueix 8 medalles en els Campionats Territorials de Proves Combinades a l'Aire Lliure

Aquest passat cap de setmana es van disputar a Reus, els Campionats Territorials de Proves Combinades a l’Aire Lliure en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, i absolut. Amb aquesta competició s’enceta la temporada d’aire lliure, que s’allargarà fins a mitjans de juliol.

Un total de 15 atletes del Club Atletisme Cambrils van participar-hi, amb una actuació molt destacada, aconseguint 8 medalles -3 d'or, 3 d'argent i 2 de bronze-, un Rècord de Cambrils i 8 marques mínimes per participar als Campionats de Catalunya respectius, que enguany tindran com a seu de competició la pista d'atletisme de Cambrils. A més, en el conjunt del medaller, el Club Atletisme Cambrils va assolir la 2a. posició a nivell de clubs de la Delegació.

Una altra dada a ressaltar va ser el fet que el pòdium de la categoria infantil femení va tornar a ser plenament local, amb l’Helene Rodríguez, Laura Gámez i Iara Masaguez. Fet que quasi es va tornar a repetir a la categoria cadet, on les dues primeres places del pòdium van tenir color local.

A nivell individual, cal destacar el paper de Sílvia Gutiérrez, que va aconseguir el campionat d'hexatló cadet amb una marca de 2.540 punts, i que significava un nou Rècord de Cambrils de la categoria. En la mateixa prova, Judith Codorniu va guanyar la medalla d'argent amb 2.508 punts. Per la seva banda, Álvaro Díez va aconseguir la medalla d'argent en heptatló cadet, amb un total de 2.460 punts.
Helene Rodríguez va fer-se amb el campionat infantil de pentatló infantil amb una marca de 1.475 punts i amb els que establia un Rècord de Cambrils de la categoria, seguida de Laura Gámez -medalla d'argent amb 1.460 punts- i Iara Masaguez -medalla de bronze amb 1.459 punts-. Adrià Triviño va aconseguir la medalla de bronze en la prova de pentatló infantil, amb un total de 1.488 punts. Finalment, David Álvarez també va aconseguir la medalla d'or en tetratló aleví, amb una marca de 729 punts.