Informació general

Política

El PP demana al govern que «deixi de vendre fum i es dediqui a governar»

Els populars recorden que, per exemple, encara estan esperant veure la documentació de la reforma de la Rambla de Jaume I, que fins i tot té atribuïda partida sense que ningú hagi vist ni el pressupost de l'obra ni el projecte

Per Redacció

Aspecte de la Rambla de Jaume I, a principis d'aquest mes de gener
Aspecte de la Rambla de Jaume I, a principis d'aquest mes de gener | Lluís Rovira i Barenys

El PP de Cambrils considera que els recents anuncis emesos pel consistori només poden entendre's en clau electoral i no suporten el més mínim anàlisi crític. Per això, el regidor David Chatelain li demana al govern municipal que "deixi de vendre fum i es dediqui a governar". Per als populars, "l'actual situació en el municipi és crítica, l'efecte dels successius períodes de confinament i restricció de l'activitat estan passant factura tant a activitats com a particulars, i no obstant això se centren esforços a vendre projectes que amb tota probabilitat no veuran la llum en aquest mandat. No és seriós. Un govern que acumula retards en tot el que proposa no té credibilitat".

"El sector comercial no amaga les seves crítiques a la gestió de la promoció econòmica"

Per a exemplificar aquestes afirmacions, els populars recorden, per exemple, que les ajudes municipals a les activitats de Cambrils van trigar set mesos a gestar-se, i al final ni tan sols es va pagar la quantitat que s'havia estipulat, perquè l'alta demanda va fer que es reduís l'import. "Amb la que està caient, els 16.341 euros destinats al projecte de "transformació urbanística" de l'avinguda de la Diputació haurien de dedicar-se a millorar les ajudes o incorporar noves subvencions; què servirà arreglar els carrers en 2023 si moltes activitats ja hauran tancat les portes?", es pregunta Chatelain, que aposta per prioritzar la despesa en funció de la situació actual. "El sector comercial no amaga les seves crítiques a la gestió de la promoció econòmica, amb un regidor enrocat i incapaç d'impulsar projectes realistes i efectius, com els bons emesos per l'Ajuntament de Reus –que seran prorrogats– o un Pla de reactivació de l'activitat econòmica, que el PP de Cambrils porta reclamant des del 7 d'abril i que el propi govern va prometre a l'empresariat el 16 d'abril de 2020". 

"Ja estem acostumats a aquesta forma de màrqueting polític basat en llançar un titular i després deixar passar el temps"

Els populars atribueixen a la proximitat de les eleccions els recents anuncis del govern municipal, i recorden que, per exemple, encara estan esperant veure la documentació de la reforma de la Rambla Jaume I, que fins i tot té atribuïda partida sense que ningú hagi vist ni el pressupost de l'obra ni el projecte –que tampoc ha passat per cap procés participatiu–. "Ja estem acostumats a aquesta forma de màrqueting polític basat en llançar un titular i després deixar passar el temps. No oblidem, per exemple, els retards recentment comentats en les ordenances de convivència, la de tinença d'animals, el pla de mobilitat, la regulació dels vehicles de mobilitat personal, la dissolució d’Ingesol, encàrrecs de gestió… hem perdut el compte", explica Chatelain.

Comenta aquest article