Societat

Solidaritat

La Unió de Botiguers entrega més de 170 joguets a Càritas dins la campanya nadalenca «Cap nen sense joguina»

Per Redacció

El president de la Unió de Botiguers fent el lliurament de les joguines a les dues voluntàries de Càritas, Maria Rosa Colom i Dolors Sabaté
El president de la Unió de Botiguers fent el lliurament de les joguines a les dues voluntàries de Càritas, Maria Rosa Colom i Dolors Sabaté | Cedida

Enguany, la Unió de Botiguers de Cambrils va impulsar la campanya "Cap nen sense joguina" per tal de fer arribar un joguet als xiquets i xiquetes d'aquelles famílies que més ho necessiten en aquests difícils moments. Segons han informat des de la UB, "la idea va sorgir de les inquietuds expressades per alguns botiguers dins del grup de WhatsApp que l'associació fa servir per posar-se en contacte amb els seus socis". Des de la junta de l’associació es va valorar molt positivament aquesta iniciativa i es va posar en marxa per poder tirar-la endavant. L'objectiu era que tant les botigues associades com qualsevol persona particular aportés un joc o joguina per portar una mica d'il·lusió durant les festes nadalenques. La UB es va posar en contacte amb Càritas per traslladar-los la idea de la campanya. 

Durant dues setmanes es van recollir les joguines –en total més de 170 paquets– que, el passat 2 de gener, van ser entregades a Càrites perquè les fessin arribar a les famílies més desfavorides del municipi. El president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra– va lliurar tot el volum de paquets a dues de les voluntàries de les dues parròquies de Cambrils: Dolors Sabté de la parròquia de Sant Pere i Maria Rosa Colom de la parròquia de Santa Maria. En el marc de la campanya, es van poder recollir tot tipus de regals: jocs de taula, manualitats, joguines d'activitat, d'imitació, nines, peluixos, vehicles i peces de construcció etc.

Les botigues que van aportar i col·laborar en la recollida de joguines van ser: Òptica Alain Afflelou, Angelets, Bambú Decoració, Beatriz Rodríguez Estilistes, Loteria Belen, Undercolor of Benetton, Calzados Luceño, Carnisseria Daniel Salines , Centre Estètica Martha de Armas, Circular.cat, Corseteria Nuria, Eduard’s Joiers, English Hangout Center, Fleca del Port, Gargola, Javi Torrente Barbers, Joieria Mimi, Perfumeria Fortuny, Rosella, Rostisseria Can Mas, Sama, Tissu, Elena Joguines i Joguines Rialles.