Esports

Mitja Marató

La Mitja Marató de Cambrils es disputarà el proper 28 de febrer amb un límit de 1.000 participants

Per Redacció

Imatge de la sortida de la prova de l'any passat, disputada l'1 de març de 2020
Imatge de la sortida de la prova de l'any passat, disputada l'1 de març de 2020 | Berta Ruiz

De moment, s'ha donat llum verda per a celebrar, el proper diumenge 28 de febrer, una nova edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. L'esdeveniment va a càrrec de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i compta amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Serà una edició diferent, adaptada a la nova realitat i amb unes estrictes mesures de seguretat. En aquesta ocasió, només hi haurà la modalitat de 10 quilòmetres i les places estaran limitades a 1.000 participants.

Les inscripcions es poden realitzar via online a la web oficial www.mitjadecambrils.com. El preu de la inscripció inclou una samarreta tècnica, avituallaments i foto de meta gratuïta. Cal destacar que, per seguretat, les inscripcions no es podran realitzar a última hora i que només són 1.000 les places disponibles en aquesta edició.

Mesures de seguretat per la covid-19

Pel que fa a les mesures de seguretat per a la covid-19, s’hauran de respectar els 1,5 metres de distància de seguretat en tot moment, utilitzar la mascareta a la recollida de dorsals, i es farà una presa de temperatura. La mascareta s'ha d'utilitzar sempre que l'atleta estigui en estàtic, abans i després de la sortida. Els participants hauran de netejar-se les mans amb gel en el moment de recollir els dorsals, així com respectar les normes i fer cas en tot moment de les indicacions que facin les persones de l'organització. La sortida serà esglaonada en format contrarellotge, de quatre en quatre persones cada cinc segons. Sortint primer els dorsals més baixos que acrediten temps més ràpids i els atletes menys ràpids sortiran més tard, de tal manera la cursa s'estirarà en una fila única i segura. A la meta es comptarà amb espais amplis per a respectar les distàncies.

L'organització prega als participants que tinguin paciència, respecte i tolerància en el transcurs de l'esdeveniment. És responsabilitat de totes i tots que la prova es pugui desenvolupar en tota seguretat.

Comenta aquest article