Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Equipaments

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant mantindrà oberta la Piscina Municipal Coberta i les pistes de raqueta a partir del 7 de gener

Aquest dia es tancaran els gimnasos municipals i se suspendran les activitats dirigides, també en compliment de les noves mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 que s’aplicaran a tot Catalunya

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Piscina Municipal Coberta
Imatge d'arxiu de la Piscina Municipal Coberta | Cedida

Tenint en compte les mesures de restricció per a la contenció de la COVID-19 que estaran en vigor a Catalunya a partir del proper dijous 7 de gener, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tancarà aquest dia els gimnasos municipals i suspendrà les activitats esportives dirigides i extraescolars, fins a nova ordre.

Els vasos de la Piscina Municipal Coberta de l' Hospitalet de l'Infant, en canvi, es mantindran oberts, amb l’aforament limitat al 30% i control d’accés, ì no s’hi permetrà fer activitats en grup, tal com marca la normativa. Per poder accedir a la piscina caldrà demanar cita prèvia, a través del telèfon 977 82 05 23. A partir de l’11 de gener, qui ho prefereixi, podrà reservar-ne una franja horària a través de l’aplicació mòbil (app) gratuïta ReservaPlay, que fins ara només es podia utilitzar per reservar les pistes de pàdel i tennis municipal. Aquesta mateixa app es podrà fer servir, igualment, per demanar cita prèvia als gimnasos municipals, quan l’Ajuntament pugui reobrir-los.

Les pistes de raqueta municipals (de pàdel, tennis i frontó) continuaran obertes també a partir del 7 de gener, perquè en aquestes instal·lacions esportives hi ha control d’accés. Igualment, se seguiran oferint els cursos de pàdel per a adults.