Societat

Festa de Reis

Tot a punt per a la imminent arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, aquesta tarda, a la plaça de l'Ajuntament

Per Redacció

Imatge de l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils, l'any passat
Imatge de l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, a la plaça de l'Ajuntament de Cambrils, l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Enguany, donada la situació sanitària de la covid-19, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient no podran desembarcar al Port de Cambrils –com fan cada any– ni realitzar la tradicional Cavalcada pels carrers del municipi. En aquesta ocasió, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran directament a la plaça de l’Ajuntament. Serà a partir de les 16.30 hores de la tarda i fins a les 20 hores estaran dalt de l'escenari que s'ha muntat a la plaça, perquè la canalla els pugui veure i pugui dipositar les seves cartes en unes bústies que s'hi instal·laran.

Visites reials a peu de carrer, demà 6 de gener

Recordem que aquest any, tampoc es podrà fer el tradicional repartiment de paquets de demà dia 6 de gener. No obstant això, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient sí visitaran les cases d'aquelles persones que ho hagin sol·licitat prèviament. Ho faran a peu de carrer, a la via pública, davant del portal de les cases. Per reduir al mínim possible el risc de contagi, la nit abans ja hauran passat a deixar els paquets, de manera que s'evitarà aquest contacte. En tot moment, caldrà que es respectin les distàncies i es demana que la trobada sigui amb un únic grup bombolla. Les inscripcions es van tancar el passat 30 de desembre a la tarda. Part del preu d'aquestes entrades –10 euros– anirà destinat a la Marató de TV3 per la COVID-19.

La festa de Reis està organitzada per l'Associació d'Antics Alumnes la Salle, amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article