Informació general

Restauració

El grup cambrilenc Fremengy es fa càrrec de la gestió i explotació del restaurant del Club Nàutic

El Club Nàutic va desestimar finalment la primera opció, que era per Benur Esdeviments SL, i aquesta empresa ja ha anunciat una demanda judicial contra el Club

Per Lluís Rovira i Barenys

representants del Club Nàutic i de l'empresa Fremengy, ahir, a la signatura de l'adjudicació de la gestió del restaurant del Club
representants del Club Nàutic i de l'empresa Fremengy, ahir, a la signatura de l'adjudicació de la gestió del restaurant del Club | Cedida

El Club Nàutic Cambrils i l’empresa cambrilenca Fremengy Restauració SL van signar ahir el contracte per a la gestió i explotació del servei de restaurant de l’entitat. El grup, amb Jordi Morell al capdavant, serà el responsable de donar vida al projecte del restaurant del Nàutic. Segons ha comunicat el Club Nàutic, l’empresa farà una inversió de 230.000 euros en l’equipament i adequació de les instal·lacions del restaurant. Les obres començaran aquest mateix mes de gener amb la previsió de poder inaugurar el restaurant abans de Setmana Santa, sempre que ho permetin les directrius marcades per les autoritats sanitàries.

Tal com ha comunicat el Club Nàutic, "la proposta de Fremengy Restauració es basa en la cuina de qualitat i en el producte local. Són valors que el Club Nàutic ha tingut especialment en compte a l’hora de prendre la decisió d’apostar per un proveïdor local, amb la voluntat de contribuir a reforçar la marca gastronòmica Cambrils". El contracte subscrit és a llarg termini i renovable.

Desestimada la primera opció

La proposta de Fremengy Restauració SL havia quedat en segon lloc dins la selecció de candidats a l'explotació del restaurant del club. La proposta seleccionada en primera instància era per a l'empresa Benur Esdeveniments SL però la signatura de l'adjudicació no es va arribar a portar a terme en cap moment. Segons ha comunicat el mateix Club Nàutic, "en defensa i protecció dels interessos dels socis i l’entitat, s'ha desestimat la primera proposta seleccionada en el procés de cerca de candidats a la gestió i explotació del servei de restauració". L'argument esgrimit pel Club Nàutic és que "en la part final de les negociacions es va identificar manca de garanties de solvència que l’apartaven dels requeriments i necessitats plantejats per la institució. El Club ha optat per explorar les altres opcions presentades i finalment s’ha tancat l’acord amb Fremengy Restauració. Des de que el passat mes de novembre el Club va fer una crida pública per rebre propostes, s’han valorat diverses opcions i finalment s’ha considerat que la de Fremengy satisfà els requeriments i necessitats plantejades".

Carmina Mirete, directora de Benur Esdeveniments SL: "Emprendrem accions legals contra el Club Nàutic de Cambrils"

Per la seva part, Carmina Mirete,  directora de l'empresa “Benur Esdeveniments S.L” ha respost al comunicat del Club Nàutic dient que la referència a la solvència de la seva empresa "és una falsedat ja que mai se'ns ha requerit cap documentació que acredités aquests extrems. Ni tan sols ens han requerit formalment cap documentació essent aquesta la primera notícia que tenim davant el nostre requeriment notarial". Davant això, Carmina Mirete anuncia que "emprendrem accions legals contra el Club Nàutic de Cambrils. És molt trist que, novament, el Club Nàutic de Cambrils torni a sortir a la premsa per la seva mala gestió".

Tot just fa dos dies, Carmina Mirete manifestava la seva indignació pel fet de no tenir cap resposta per part del Club Nàutic per a formalitzar la signatura del contracte, "l'última signatura anul·lada va ser el dia 18 de desembre a les 11 h del matí, quan teníem signatura el mateix dia a les 16.00 h.". Mirete deia que Ramon Vallverdú "estava incomplint la seva paraula, ja que en tot moment ens va estar secundant i donant ànims. Ens deia que no havíem de tenir por davant els problemes que tenia el club amb els seus socis" i acusava al president del Club Nàutic d'ocultar informació als seus socis, "actualment el Sr. Vallverdú no està permetent que aquesta gran aposta pel Club Nàutic i per la localitat es porti endavant. La nostra empresa ha estipulat una inversió d'aproximadament 300.000 euros".

 

 

 

 

Comenta aquest article