Informació general

Es produeix un incendi en un solar, a causa del fort vent i el trencament d'un cable de baixa tensió

Per Redacció

El passat dimarts 20 de març, entorn a la una de la matinada, la Policia Local va rebre un avís d'emergència que alertava que s'estava produint un incendi en un solar de Vilafortuny, a la partida del Cap de Sant Pere, entre el càmping Corona i un conjunt d'edificis anomenat Colibrí.

Al lloc s'hi van traslladar dues dotacions de la Policia Local que van comprovar com per causa del fort vent que bufava aleshores el foc adquiria grans dimensions. Dotacions de bombers van poder sufocar el foc al voltant de dos quarts de tres de la matinada, després que el foc cremés uns 800 metres quadrats de matoll.

Segons informacions de la Policia Local de Cambrils és possible que l'origen del foc fos degut al trencament d'un cable de baixa tensió a la zona, que va provocar fortes espurnes en una zona de matolls secs. Una brigada de manteniment de l'empresa Fecsa també es va traslladar a la zona, per fer tasques urgents de reparació de la línia, que es van allargar fins a un quart de sis de la matinada, quan es va restablir el subministrament elèctric.

Comenta aquest article