Societat

Festa de Reis

S'allarga fins demà el termini d'inscripcions per sol·licitar la visita dels Reis Mags d'Orient el 6 de gener

El termini per sol·licitar aquesta visita reial s'allarga fins demà 30 de desembre a les 17h. Cal adquirir una entrada per 10 euros, part de la qual anirà destinada a La Marató de TV3

Per Redacció

Imatge de la repartida de paquets de l'any passat
Imatge de la repartida de paquets de l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

L'Associació d'Antics Alumnes de La Salle –organitzadors de la festa de Reis amb la col·laboració del Departament de Festes de l'Ajuntament– allarga el termini d'inscripcions per tal de sol·licitar la visita dels Reis Mags d'Orient a casa fins a demà dimecres 30 de desembre a les 17h. Recordem que enguany, donada la situació d'excepcionalitat per la covid-19, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient no podran repartir els regals i paquets en mà casa per casa, però sí visitaran les d'aquelles famílies que ho hagin sol·licitat prèviament. Ho faran a peu de carrer, a la via pública, davant del portal de les cases. Per reduir al mínim possible el risc de contagi, la nit abans ja hauran passat a deixar els paquets, de manera que s'evitarà aquest contacte. En tot moment, caldrà que es respectin les distàncies i es demana que la trobada sigui amb un únic grup bombolla.

Per tal de poder sol·licitar la visita dels reis a casa, cal que els interessats adquireixin una entrada per valor de 10 euros a través del web https://bit.ly/reiscambrils2021. És imprescindible que l'entrada es correspongui amb la zona-barri on es farà la visita. Part del preu de les entrades anirà destinat a la Marató de TV3 per la covid-19.

Mesures de seguretat a seguir

Per dur a terme aquestes visites reials amb seguretat caldrà seguir una sèrie de mesures. Es tracta d'una visita al portal del carrer, sempre a la via pública. Cal tenir disponible el telèfon que es notifiqui en la compra de l'entrada perquè la comitiva reial aniran trucant als interessats durant el matí del dia 6 de gener (a partir de les 9.30 h). Es telefonarà una estona abans de la visita, però no és possible concretar la franja horària amb anterioritat a l'acte. Si els Reis no us poden localitzar, es donarà la visita per finalitzada i no es farà efectiu cap reemborsament. No hi haurà entrega de regals, es tracta d'una salutació per part dels Reis Mags als xiquets de la casa.

L’Apunt

Els Reis Mags arribaran a la plaça de l'Ajuntament, el 5 de gener, sense Cavalcada
Els Reis Mags d’Orient, com cada any, arribaran el dia 5 de gener però no podran fer la tradicional cavalcada que a Cambrils se celebra des del 1912. Enguany Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran directament a la plaça de l’Ajuntament i es quedaran dalt de l’escenari des de les 16.30 h fins a les 20 h, perquè els nens i nenes els puguin veure i puguin dipositar les seves cartes en unes bústies que hi haurà a la mateixa plaça.

Segona recollida de cartes, el proper dissabte 2 de gener

Aquest proper dissabte 2 de gener es farà la segona recollida de cartes a càrrec dels patges reials. Serà de les 17h a 20h a la plaça de la Vila, a l’avinguda de Josep Vidal i Barraquer (passeig de l’Estació),a  la plaça de Mossèn Batalla i a la plaça del Pòsit. En cadascun d'aquests llocs hi haurà un patge i ben a prop, una bústia on poder dipositar la carta als Reis Mags, de manera que s'evitarà qualsevol contacte per motius de seguretat.

Comenta aquest article