Cultura

Música

Els Oncle's Band posen la «lletra i música» a les festes de Nadal

La sala del Casal Parroquial de Sant Pere ha acollit, aquest passat dissabte i ahir diumenge, les dues actuacions dels Oncle's Band

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Oncle's Band van actuar a la sala del Casal Parroquial de Sant Pere
Els Oncle's Band van actuar a la sala del Casal Parroquial de Sant Pere | Lluís Rovira i Barenys

La sala del Casal Parroquial de Sant Pere ha acollit, aquest passat dissabte i ahir diumenge, les dues actuacions dels Oncle's Band que han ofert el seu espectacle "Lletra i música". Aquest grup, sorgit de la Teca Teatre, va fer un repàs de cançons del segle XX, emmarcades des de la dècada dels anys 20 fins a la dels anys 70. En total van ser 15 peces musicals amb un significat especial pels membres de la banda. Segons va explicar la narradora de l'espectacle, Montse Parra, cadascun dels components dels Oncle's havia d'aparellar l'any del seu naixement amb una cançó que també hagués nascut o fos donada a conèixer aquell any i a més relligar-ho amb una lectura de qualsevol època en la que s'hi trobés alguna connexió. Els Oncle's Band està format per sis components per la qual cosa es va optar per ampliar l'espectre de cançons fins les 15 del programa. A banda i com a cloenda de l'espectacle, els Oncle's van interpretar una nadala.

Aquest espectacle dels Oncle's Band havia estat ideat per a ser representat pels volts de Sant Jordi amb la intenció de reforçar l'interès per la lectura. En aquell moment, pel confinament de la pandèmia del coronavirus, no es va poder representar i s'ha optat a fer ara, amb una aforament i unes mesures de seguretat condicionades per la covid-19. Els músics de la Oncle's Band, en aquesta ocasió, han estat Pep Pellicer (teclats), Marc Seguí (trompeta), Albert Piqué (guitarra), Jordi Benaiges (baix) i Dani Morell (bateria) i Pilar Palomo (veu).

Un moment de l'actuació dels Oncle's Band, ahir al vespre / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article