Informació general

Circulació

Vinyols estrena la nova rotonda amb els elements de l'escut de la població com a motius destacats

Aquesta setmana s'han enllestit els treballs de la nova rotonda de Vinyols, situada a la cruïlla de la carretera de Reus amb el camí de Sant Joan i l'entrada al municipi

Per Lluís Rovira i Barenys

Darrers treballs a la nova rotonda de Vinyols, aquesta setmana
Darrers treballs a la nova rotonda de Vinyols, aquesta setmana | Lluís Rovira i Barenys

Aquesta setmana s'han enllestit els treballs de la nova rotonda de Vinyols, situada a la cruïlla de la carretera de Reus amb el camí de Sant Joan i l'entrada al municipi. La rotonda reprodueix els elements que conformen l'escut de la veïna població. Destaquen visualment els dos arcs sostinguts sobre tres columnes i sota de cadascun dels arcs, les dues portadores. Envoltant tot aquest conjunt s'hi han plantat ceps.

L'inici de les obres d'aquesta rotonda va ser el passat 20 de juliol, després de patir un endarreriment. Des de llavors s'hi ha anat treballant i el passat 17 de novembre es va acabar l'asfaltat i ja s'hi va obrir el pas a la circulació rodada. Aquesta darrera setmana s'hi ha estat treballant de manera intensa per tal de deixar-la enllestida. Des de fa pocs dies, la nova rotonda s'ha convertit en un dels nous emblemes de Vinyols.

Comenta aquest article