Societat

Tallers

L'acadèmia I-speake online ofereix tallers d'anglès gratuïts aquest Nadal

Per Redacció

Logotip de l'acadèmia d'anglès I-speake online
Logotip de l'acadèmia d'anglès I-speake online | Cedida

I-speake online language academy ofereix als nens i joves de Cambrils dos dies de tallers gratuïts de repàs d’anglès. Les classes s’han previst pel dimarts 29 de desembre i dilluns dia 4 de gener, durant aquestes vacances de Nadal. Aquesta iniciativa va néixer durant la pandèmia amb la idea de que "cap nen es quedi enrere amb l’anglès per les circumstàncies que ens ha portat a viure el Covid19", ha explicat la directora del centre Pam Burton, i ara continua en aquest període de vacances de Nadal.

Des del centre ​i-speakeon-line​,(situat al carrer de les Creus número 10 ) afirma Burton, tenim la filosofia que "l'anglès fora de l'horari escolar, en acadèmies, no hauria de ser un luxe reservat només per les famílies que es poden permetre pagar les classes". De fet, la directora del centre recorda també que "durant el confinament vam oferir classes gratis o a meitat de preu per a les famílies que van veure’s tocades econòmicament", i ha afegit que "sempre estem disposats a ajudar la gent realment necessitada. Amb aquests dos dies de classes gratuïtes volem que els nens i les nenes s’ho passin bé, i que també puguem ajudar a resoldre dubtes que tenen els joves sobre l'anglès".

i-speake online language academy va començar amb el nom "​The English Hangout Center​" l'any 2017, però degut a la pandèmia d'aquest any, s’ha transformat en una acadèmia en línia que ara es diu "i-speake" i que ofereix classes presencials o en línia de forma individual o en grups reduïts. Ara també amplia els seus serveis per incloure, a més de l'anglès, el francès, l’alemany, l’espanyol i el català per a estrangers i també ofereix serveis de traduccions.

Per tal de poder participar als tallers de Nadal s'ha de reservar plaça trucant al 608923470 perquè hi ha una restricció de 6 alumnes per classe. Pam Burton assenyala que "espero que els nens i nenes gaudeixin del nostre regal de Nadal i desitgem a tothom un bon any nou 2021".

Comenta aquest article