Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Pessebre

L'Associació Masia de Castelló presenta «el Pessebre per detràs», una iniciativa per mostrar què hi ha darrere del Pessebre dels Estels

Per Redacció

Aquest any, l'associació Masia Castelló mostrarà què hi ha darrere del Pessebre dels Estels
Aquest any, l'associació Masia Castelló mostrarà què hi ha darrere del Pessebre dels Estels | Cedida

La pandèmia de la covid-19 ha impedit que, enguany, es pugui celebrar la XXIII edició del Pessebre dels Estels de la Masia Castelló. No obstant això, l'esperit de l'associació organitzadora és actiu i creatiu i han volgut preparar una sorpresa nadalenca: "el Pessebre per detràs". Aquesta iniciativa es basa en la idea de mostrar a tothom què hi ha darrere del Pessebre dels Estels. Tothom qui ha acudit alguna vegada coneix les escenes però: "sabeu com es van construir? Com es preparen els figurants? Qui hi ha al darrere de tota l’organització?". Des de l'entitat volen mostrar aquest part "de detràs" amb imatges de les escenes al llarg dels anys, com es van arreglar les cases, com s’organitza la gent... i per això conviden tothom a estar atents a les seves xarxes socials des del 24 de desembre.

Cada dia es publicaran 4 o 5 vídeos (a partir de les 9 del matí i fins les 21 del vespre) amb el recorregut del pessebre, des del l'aparcament fins a la carpa de sortida. I com a colofó final, tots aquests vídeos estaran en un mapa interactiu que es podrà visitar quan es vulgui. A banda, s'han confeccionat unes mascaretes de Castelló per a regalar.

https://www.masiacastello.cat/

Instagram: https://www.instagram.com/masiacastello/

Facebook: https://www.facebook.com/masiacastello/

Twitter: https://twitter.com/masiacastello

YouTube: https://www.youtube.com/c/masiacastello

Comenta aquest article