Informació general

Mobilitat

Lluís Abella, regidor de Protecció Ciutadana: «El nou Pla de Mobilitat Urbana haurà de marcar les línies en l'àmbit de la circulació o l'aparcament»

Un dels punts més destacats del PAM 2019-2023 (Pla d'Acció Municipal) en matèria de mobilitat i circulació al municipi és l'elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Per Berta Ruiz

Aparcament del parc del Pescador, aquesta setmana
Aparcament del parc del Pescador, aquesta setmana | Lluís Rovira i Barenys

Un dels punts més destacats del PAM 2019-2023 (Pla d'Acció Municipal) en matèria de mobilitat i circulació al municipi és l'elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. El regidor de Serveis, Medi Ambient i Protecció Ciutadana de l'Ajuntament –Lluís Abella– ha donat detalls d'aquest projecte que ha de marcar el full de ruta de la mobilitat a Cambrils. Segons ha explicat Abella a revistacambrils.cat, "el projecte està a contractació –dotat de partida econòmica– i l'empresa que se'n faci càrrec haurà de fer el Pla de Mobilitat Urbana. S'hauran de fer reunions amb els tècnics de mobilitat de l'Ajuntament, amb el departament d'Urbanisme, la Policia Local... per tal de millorar els criteris de mobilitat. A més, tenim tot el tema del futur de l'antiga via i s'hi haurà de treballar molt".

El regidor de Protecció Ciutadana ha comentat que "el Pla de Mobilitat Urbana haurà de marcar les línies en l'àmbit de la circulació, l'aparcament, els rebaixos de voreres o fer voreres més amples, l'accessibilitat, la reducció dels punts negres o els carrils bici, entre d'altres. Cal treballar en matèria de sostenibilitat tot buscant l'equilibri entre cotxes, bicicletes i vianants. Tot plegat, servirà per decidir quina mobilitat volem per al futur als barris. Es tracta d'un treball conjunt entre els diferents departaments tècnics que serà canalitzat per l'empresa que marcarà el full de ruta".

 

Comenta aquest article