Informació general

S'aprova en el ple l'últim tràmit abans de vendre l'edifici número 11 del carrer de Jacint Verdaguer

Per Judit Pinazo



Els veïns de l'edifici número 11 del carrer de Jacint Verdaguer van ser desallotjats el passat 7 de novembre
En el ple extraordinari d'ahir també es va aprovar l'inici de l'expedient de canvi de domini i servei públic dels baixos de l'edifici número11 del carrer de Jacint Verdaguer. Recordem que els veïns d'aquest edifici van ser desallotjats el passat 7 de novembre pel risc d'esfondrament que presentava l'immoble. Els baixos d'aquest edifici són de propietat municipal i acollien la seu de la Unitat d'Escolarització Compartida de Cambrils, la UEC, que després del desallotjament es va traslladar al Centre Les Basses.

Aquest espai, segons Benaiges, correspon al 25% del total de la propietat. Després de realitzar diferents reunions amb els veïns de l'edifici i finalment amb l'acord unànime de tota la comunitat s'ha decidit vendre l'immoble, ja que l'edifici està en mal estat. Com que l'Ajuntament té part d'aquesta propietat, de manera obligatòria, s'ha d'iniciar el tràmit de canvi de domini i servei públic per tal de poder possibilitar la venda global.

Segons Benaiges, l'Ajuntament ha mantingut sempre la posició de defensar i dur a terme el que el conjunt de veïns decidís.

Comenta aquest article