Informació general

Concentració

Les concentracions dels Avis i Àvies no s'aturen

Els Avis i Àvies van protagonitzar una nova concentració a la plaça de la Vila, ahir al matí, que va aplegar una trentena de persones

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Un moment de la concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies van protagonitzar una nova concentració a la plaça de la Vila, ahir al matí, que va aplegar una trentena de persones. Una de les novetats d'ahir és que la pancarta dels Avis i Àvies ja lluïa la referència explícita als exiliats i represaliats, tal i com es va acordar fa dues setmanes. D'altra banda, la portaveu del col·lectiu va recordar que en els cartells individuals ja s'hi feia referència des de fa temps i que quan es demana la llibertat i l'amnistia és per a tots, els presos polítics, els exiliats i els represaliats.

La concentració es va iniciar amb el cant de l'Estaca i, tot seguit, es va fer la lectura del poema "Aquesta remor que se sent", de Miquel Martí i Pol. A continuació es va fer la crida de les consignes i càntics habituals i es va cloure l'acte amb el cant dels Segadors. Els Avis i Àvies van manifestar la seva intenció de continuar amb les concentracions mentre les condicions de la pandèmia ho permetin. Tal com va dir la portaveu del col·lectiu, "mentre les terrasses dels bars continuïn obertes nosaltres continuarem amb les concentracions".

Comenta aquest article