Societat

Ensenyament

Daniel Perales i Raquel Pliakas reben els Premis d'Excel·lència als millors expedients acadèmics

Per Redacció

Imatge del lliurament dels Premis d'Excel·lència
Imatge del lliurament dels Premis d'Excel·lència | Cedida

Ahir al matí es van lliurar els Premis d'Excel·lència de l'Ajuntament de Cambrils. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Educació, Alejandro Garcia, van entregar el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Batxillerat a Daniel Perales Ríos de l’institut Ramon Berenguer IV i el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Cicle Formatiu de Grau Superior a Raquel Pliakas Benítez del cicle de Gestió d’Allotjaments Turístics de l’Escola d’Hoteleria i Turisme. Daniel Perales, amb una nota final de 9,91, i Raquel Pliakas, amb una nota fina de 9,32, van rebre un diploma i un ordinador portàtil.

El lliurament d’aquests premis promoguts pel Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils se celebra habitualment durant el mes de juny a la Sala de Plens, però enguany es va haver de suspendre per la pandèmia i finalment es van lliurar en un acte molt restringit, en el qual enguany no hi ha pogut assistir ni familiars ni amistats.

L’alumna Raquel Pliakas, que ha cursat el cicle de Gestió d’Allotjaments Turístics, va rebre el guardó acompanyada del director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme, Jordi Jardí. Per altra banda, la professora i cap d’estudis de l’institut Ramon Berenguer IV, Francesca Costa, va recollir el premi en nom de Daniel Perales, que està estudiant una enginyeria a França, després de cursar el Batxibac, que permet obtenir a la vegada el títol de Batxillerat i el diplôme du Baccalauréat francès.

Comenta aquest article