Cultura

Exposició

S'amplia l'horari d'obertura de la Sala Àgora per visitar l'exposició de la 4a Biennal d'Art Contemporani

Per Redacció

Imatge de l'exposició instal·lada a la Sala Àgora
Imatge de l'exposició instal·lada a la Sala Àgora | Lluís Rovira i Barenys

La Sala Àgora de l’Ajuntament ampliarà l’horari d’obertura per facilitar les visites a l’exposició de la 4a Biennal d’Art Contemporani a les persones interessades que encara no l’han pogut veure. La sala obrirà excepcionalment els diumenges 20 de desembre, 17 i 31 de gener d’11 a 14 hores, aprofitant que el confinament de cap de setmana passa a ser comarcal. D’aquesta manera, les persones que treballen en l’horari d’obertura habitual de la sala es podran desplaçar per visitar les 16 obre seleccionades d’aquesta quarta edició. Durant les festes de Nadal, també es podrà visitar la sala en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, excepte els dies festius.

L’exposició va obrir les portes el diumenge 29 de novembre i es podrà visitar fins el 31 de gener. La mostra també va obrir el cap de setmana del 12 i 13 de desembre, coincidint amb els actes de Tallers Oberts. La mostra inclou les 16 obres escollides pel jurat de la Biennal, que va decidir per unanimitat atorgar "ex aequo" el primer premi a l’escultor tarragoní Àngel Pomerol Sànchez "Tres rebosts" i l’artista multidisciplinar Àlvar Calvet Castells per "Vermell remolatxa i Vichy".

Les altres 14 obres seleccionades són "Bon profit 14:13" d’Alba Vilardebó, "Estrellitas en el suelo" d’Alexandra García, "Menú 4,99" de Cristina Salvans, "Lligams" d’Eva Jolis, "E-410 Locust bean gum-goma de Garroví" de Jordina Ros i Pere Estadella, "Cardunculus" de Lluc Queralt, "Morralla 1" de Maria Àngels Matamoros, "Guanyar-se les garrofes" de Marc Anglès, "Gastronomia 2.20 o la cua de càritas" de Nuri Mariné, "No vull Cargols!" de Núria Benet, "Els ocells cantaven malgrat feia fred", de Ro Caminal, "Dietari d’un recol·lector-espigolador" de Sergi Quiñonero, "Ànimes" de Sònia Rubio i "Origen: La Terra" de Vicent Matamoros.