Informació general

Hoteleria

Una nova associació hotelera vol potenciar reclams alternatius al «sol i platja» a la demarcació de Tarragona

L'entitat, que aplega més de 130 establiments, demana permetre la mobilitat provincial com més aviat millor

Per ACN

Piscina de l'hotel Negresco amb el litoral de la Costa Daurada al darrere, el mes de juny de 2019
Piscina de l'hotel Negresco amb el litoral de la Costa Daurada al darrere, el mes de juny de 2019 | Lluís Rovira i Barenys
Potenciar el turisme interior, urbà i de negocis, i deslligar la demarcació de Tarragona d'un concepte de destinació estacional de vacances i de sol i platja. Aquest és l'objectiu de la nova Associació Hotelera de la Província de Tarragona, una organització sectorial adscrita a l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), que es va presentar, ahir dilluns, i que compta amb més de 130 associats. "Volem trencar amb la visió que la província només recau en Salou, Cambrils i la Pineda. Cal capgirar la marca de territori i que tots ens hi sentim representats", ha reivindicat el seu president, Magí Mallorquí. D'altra banda, l'ens demana que es permeti la mobilitat provincial de cap de setmana com més aviat millor.
 
La nova associació hotelera va presentar, ahir, la seva junta, que està formada per representants de 20 establiments hotelers d'arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. L'acte es va fer a l'amfiteatre romà de Tarragona i va comptar amb l'assistència de la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé.

Comenta aquest article