Societat

Festa Major

Una diada de Festa Major sense actes festius

Avui, Cambrils viurà una diada de la Festa Major de la Immaculada molt diferent de l'habitual, sense el caliu del retrobament veïnal a l'entorn dels senzills actes tradicionals de la Diada a la plaça de l'Església de Santa Maria

Per Redacció

Plaça de l'Església de Santa Maria a l'arribada de la processó de la Puríssima, l'any passat
Plaça de l'Església de Santa Maria a l'arribada de la processó de la Puríssima, l'any passat | Lluís Rovira i Barenys

Avui, Cambrils viurà una diada de la Festa Major de la Immaculada molt diferent de l'habitual, sense el caliu del retrobament veïnal a l'entorn dels senzills actes tradicionals de la Diada a la plaça de l'Església de Santa Maria. Enguany no hi haurà professó, ni l'actuació dels elements festius locals, ni el ball de tarda. A l'església parroquial s'oficiaran les misses a les 10 h i a les 11,30 h, amb les limitacions d'aforament que corresponen a l'actual fase de desescalada de la covid-19. La Festa Major d'enguany, doncs ha estat un senzill tràmit dins aquest malson que ha suposat la irrupció de la pandèmia.

Concurs de dibuix del Departament de Festes a Instagram

Donades les restriccions sanitàries, enguany, no es poden fer els actes festius ni populars tradicionals i, ni els gegants, els nanos, les bèsties de foc, els timbalers, els bastoners o els castellers no poden actuar ni ballar en aquesta diada de la Festa Major de la Immaculada. Malgrat això, des del Departament de Festes de l'Ajuntament proposen a la canalla que faci ballar els elements festius a través dels seus dibuixos.

Demanen als xiquets i xiquetes que dibuixin l'element de la Festa Major que més els agradi i que un adult que tinguin un compte d'Instagram els faci una foto o l'escanegi i el pengi al seu perfil etiquetant:  #cambrilsfestes#dibuiximmaculada20@cambrilsfestes .

A més, a partir del dia 14 de desembre, si es lliura el dibuix al departament de Festes, se'ls obsequiarà amb un puzle de 24 peces del seguici festiu cambrilenc.

Normes del concurs:
·         Per a xiquetes i xiquets de fins a 7 anys i si algú més gran vol, també s'acceptarà
·         Fer dibuix del Seguici festiu (un element o varis, com es vulgui) en una cartolina format A4
·         Fer foto o escanejar-lo i penjar-lo al perfil d’Instagram del pare o mare, tietes o tiets, germanes o germans, àvies o avis i posar el nom de la nena o nen i l’edat. Fins el dia 13 de desembre.
·         Seguir el perfil d’Instagram del departament de festes @cambrilsfestes
·         Etiquetar la publicació amb #cambrilsfestes#dibuiximmaculada20@cambrilsfestes
·         Si teniu el perfil privat s'haurà d’enviar-nos la foto per directe.
#cambrilsfestes
#cambrils#cambrilscultura#cambrilsturisme#igerscambrils#cambrilsimmaculada_20

Comenta aquest article