Societat

Mercat de Nadal

Es posa en marxa el tradicional Mercat de Nadal, enguany, marcat per les mesures de seguretat

Una de les diferències més visibles que presenta el Mercat de Nadal d'enguany és que totes les parades ubicades a la plaça de la Vila estan situades en un únic costat de la plaça

Per Berta Ruiz

Aspect del Mercat de Nadal, ahir al matí a la plaça de la Vila
Aspect del Mercat de Nadal, ahir al matí a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

El tradicional Mercat de Nadal –organitzat per l'Associació de comerciants Vilacentre amb la col·laboració del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils– es va posar en marxa el passat divendres a la tarda. Es tracta d'una edició especial marcada per les mesures de seguretat pertinents –que estableix del Procicat per aquest tipus de mercats– donada la situació sanitària de la covid-19. Així doncs, una de les diferències més visibles que presenta el Mercat de Nadal d'enguany és que totes les parades ubicades a la plaça de la Vila estan situades en un únic costat de la plaça, amb l'objectiu que els visitants i compradors segueixin un recorregut similar. Per altra banda, també s'han espaiat més les parades fins arribar als carrers adjacents dels Immolats del Setge, per un costat, i de Gimbernat per l'altre. 

Com cada any, hi ha parades amb productes dedicats a la decoració nadalenca, alimentació, propostes per a regals i tot tipus d'ornaments per aquestes festes. També es faran sortejos de xecs de 10 euros per a realitzar futures compres. El Mercat de Nadal a la plaça de la Vila s'allargarà fins aquest proper dimarts 8 de desembre, diada de la Festa Major de la Immaculada. L'horari d'aquests dies és de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 21 h. 

Diferents imatges del Mercat de Nadal, ahir al matí

 

Comenta aquest article