Esports

Tir al plat

Antoni Ruiz Nat, seleccionat amb l'equip català per participar al Campionat d'Espanya de fossat universal de tir al plat

El tirador cambrilenc ha quedat classificat en el primer lloc del rànquing del 2020

Per Lluís Rovira i Barenys

El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat
El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat | Cedida

El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat formarà part de l'equip de Catalunya que participarà al campionat d'Espanya absolut de fossat universal de tir al plat que es disputarà els dies 12 i 13 de desembre a Las Gabias, a Granada. L'equip el formen tres tiradors, dos són els que s'han classificat pels resultats obtinguts durant l'any 2019 i el tercer, que ha estat Antoni Ruiz Nat, ha estat seleccionat per considerar-lo el tirador que en aquests moments està més en forma ja que el cambrilenc ha quedat classificat en el primer lloc del rànquing del 2020. Això significa, a més, que de cara al campionat de l'any vinent Antoni Ruiz Nat formarà part de l'equip català com a primer i prendrà part a totes les tirades estatals que se celebrin.
Aquesta tirada s havia de d'haver celebrat el passat mes de setembre però es va ajornar per la pandèmia. Ara s'ha decidit celebrar-lo i si no hi ha cap contratemps de darrera hora, se celebrarà la setmana vinent al camp de tir de la Federació Espanyola que té en aquesta localitat granadina.

Comenta aquest article