Informació general

Comerç

La Unió de Botiguers de Cambrils estrena una renovada pàgina web

Per Berta Ruiz

Captura de pantalla de la nova pàgina web de la UB
Captura de pantalla de la nova pàgina web de la UB | Cedida

La Unió de Botiguers de Cambrils ha renovat la seva pàgina web. Des d'avui mateix, tots els establiments associats disposen d’un espai comú en el què podran compartir les seves novetats i promocions més destacades. Amb aquesta plataforma renovada, els usuaris també podran conèixer les activitats i les iniciatives que dugui a terme la Unió de Botiguers. Aquest directori no té venda directa, però concentrarà informació de totes les botigues i comerços associats.

Tomàs Sierra: "Pot ser un aparador virtual, un complement a la venda física i una eina més per als socis"

Segons ha explicat el president de la UB –Tomàs Sierra– a revistacambrils.cat: "la Unió de Botiguers ja tenia pàgina web, però havia quedat molt desfasada. Donades les circumstàncies actuals, moltes botigues s'estan adaptant a la venda online i nosaltres hem volgut adaptar la pàgina per tal de donar-los un aparador. En aquesta pàgina web, els botiguers tindran el seu propi espai on publicar les seves promocions i ofertes i també ho podran enllaçar amb la seva pròpia pàgina web –si en tenen–. S'hi han sumat tots els socis de la UB –184–. Creiem que pot ser un aparador virtual, un complement de la venda física i una eina més per als socis. Serà una pàgina dinàmica on anirem actualitzant les nostres activitats". A banda, hi haurà la informació sobre l'associació, l'apartat d'agenda i de notícies relacionades.

La pàgina web ha estat desenvolupada per l’empresa cambrilenca Circular.cat. Un dels reptes més significatius que ha plantejat és que cada establiment pugui assumir el control directe de la informació que hi publica, aconseguint una pàgina dinàmica. També disposa d'una bústia de suggeriments per aportar opinions i comentaris.

Concurs d'aparadors selfie

Per altra banda, la Unió de Botiguers prepara un concurs d'aparadors selfie per aquestes properes festes nadalenques. Tal com ha comentat Sierra, "els compradors es podran fer un selfie als aparadors de les botigues. L'objectiu és que les botigues –que estan força desanimades– és que s'animin a posar uns aparadors més vistosos". A falta d'ultimar els darrers detalls del concurs, la UB preveu fer cinc sortejos de cinc targetes regal per als participants. Els hastag que s'hauran de penjar a les xarxes socials de la UB són #cambrilscomerç #ubcambrils

Comenta aquest article