Informació general

Universitats

La URV prorroga la docència a distància fins al final del primer quadrimestre

Les pràctiques i les activitats d'avaluació que requereixen la presència d'alumnes en queden exemptes

Per ACN

Imatge d'una aula de la URV, vista des de fora, amb alumnes fent classe amb mascareta en el primer dia del curs 2020-2021
Imatge d'una aula de la URV, vista des de fora, amb alumnes fent classe amb mascareta en el primer dia del curs 2020-2021 | ACN (Roger Segura)

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha prorrogat fins al final del període lectiu del primer quadrimestre les restriccions d'accés als campus. Així, la docència continuarà sent a distància amb l'excepció de les pràctiques i les activitats d'avaluació per a les quals és necessària la presència d'alumnes, per no contribuir a incrementar la mobilitat i la interacció dels estudiants, segons una resolució signada per la rectora, María José Figueras.

D'acord amb el pla d'obertura progressiva d'activitats de Salut, des de dilluns passat el CRAI ja torna a oferir bona part dels serveis presencials. Per contra, les instal·lacions esportives continuen tancades i es mantenen ajornades les activitats i competicions esportives que organitza la URV.

Comenta aquest article