Informació general

Economia

S'obre el termini per sol·licitar els ajuts directes per als establiments afectats durant el confinament

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una terrassa tancada a la plaça de la Vila
Imatge d'arxiu d'una terrassa tancada a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

Demà s’obre el termini de la convocatòria d’ajuts directes que atorga l’Ajuntament de Cambrils a establiments afectats per les restriccions per frenar la Covid-19. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds de subvenció en model normalitzat des del dia 26 de novembre fins a l’1 de desembre (ambdós inclosos. Es poden consultar les Bases i la sol·licitud en el següent enllaç: https://www.cambrils.cat/ca/serveis/empresa-i-emprenedoria/ajuts.

Les persones jurídiques estan obligades a presentar telemàticament la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. L’enllaç del tràmit telemàtic (que s’obrirà demà a partir de les 8 hores) és el següent: https://seu.cambrils.cat/carpetaCiutadana/tramit/9905.

En cas que la sol·licitud la formuli una persona física, com a beneficiària de la subvenció, ho podrà fer electrònicament o presencialment a l’OAC amb cita prèvia (cal demanar-la per telèfon al 977 794 579 o enviant un correu a oac2@cambrils.org). L’OAC ha habilitat un horari d’atenció específic per poder realitzar aquest tràmit en horari de 15.30h a 18.30h.

Per a més informació sobre les ajudes podeu contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils mitjançant l'adreça electrònica: empren@cambrils.org.

En cas de necessitar suport tècnic en la tramitació telemàtica d'aquest ajut, es pot contactar amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà 360º, en horari de dilluns a divendres de 8h a 20h, trucant al 977 794 557 o bé enviant un correu electrònic a oac360@cambrils.cat.

Les subvencions es destinen a persones autònomes o empreses de fins a 10 persones treballadores, que duguin a terme la seva activitat en establiments oberts al públic ubicats al municipi de Cambrils, i que van haver de tancar temporalment i/o que van veure reduïda la seva activitat de manera significativa, com a conseqüència de les mesures establertes en el marc de l’estat d’alarma decretat al mes de març per fer front a la pandèmia.

Comenta aquest article