Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Mercat de Nadal

El Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant se celebrarà del 27 al 29 de novembre

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament l’ha organitzat tenint en compte tota la normativa i les mesures de seguretat sanitàries per la COVID-19

Per Redacció

Cartell del Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant
Cartell del Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Aquest cap de setmana se celebrarà el Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant. Estarà obert al públic divendres, 27 de novembre, de 16 a 20 h; dissabte, 28 de novembre, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h; i diumenge, 29 de novembre, de 10 a 13 h, a la Plaça Catalunya. En aquest espai hi haurà una quinzena de parades del municipi, ubicades en casetes de fusta amb decoració nadalenca. En aquestes parades, els veïns i veïnes podran comprar flors, articles de decoració i d’il·luminació de Nadal, parament per a la llar, roba, vins i licors, formatges i altres productes locals.

«Amb aquest Mercat de Nadal, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant vol promocionar els comerços i els productes agroalimentaris locals i fomentar el consum, per reactivar l’economia del municipi i donar suport a uns sectors afectats per la crisi sanitària provocada pel coronavirus», ha explicat la regidora de Comerç, María José Gómez, tot remarcant que hi haurà mesures de seguretat per evitar els contagis de la COVID-19.

De fet, per organitzar el Mercat de Nadal, el consistori ha tingut en compte les mesures establertes en el Pla sectorial de fires-mercats de Nadal per la COVID-19 aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc en data 20 de novembre de 2020.

Així doncs, tal com figura en aquest document, la distribució i distància entre parades haurà de ser la que permeti una distància física d’1,5 m entre persones, hi haurà control de l’aforament, que estarà limitat al 30%; s’establiran diferents recorreguts senyalitzats al terra perquè les persones usuàries no s’entrecreuin i per evitar també aglomeracions; i es posarà a disposició de les persones venedores i de les visitants gel hidroalcohòlic.

També s’hi adoptaran les mesures de neteja i desinfecció adequades a les característiques del Mercat, on l’ús de la mascareta serà obligatori tant per al personal de l’organització, de les parades com per a la clientela ( a partir dels 6 anys).

Programa d’activitats de Nadal

El divendres 27 de novembre a més d’inaugurar-se el Mercat de Nadal, s’encendran els llums nadalencs al municipi i s’iniciarà el programa d’activitats que han organitzat les regidories de Cultura, Turisme i Festes de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per aquestes dates assenyalades. Es pot consultar en la pàgina web municipal.

Comenta aquest article