Informació general

Política

Carlos Carrizosa (Cs) visita Cambrils: «És el moment que els ajuntaments i la Generalitat ajudin als sectors relacionats amb el turisme i l'hostaleria perquè remuntin»

Per Redacció

Carlos Carrizosa passejant pel Port de Cambrils amb els regidors cambrilencs Juan Carlos Romera, Santi Gámez, Patricia de Miguel i Yolanda Burgos
Carlos Carrizosa passejant pel Port de Cambrils amb els regidors cambrilencs Juan Carlos Romera, Santi Gámez, Patricia de Miguel i Yolanda Burgos | Cedida (Facebook Juan Carlos Romera)

"És el moment que els ajuntaments i la Generalitat ajudin als sectors relacionats amb el turisme i l'hostaleria perquè remuntin". Així ho va dir el president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en la seva visita a Cambrils i Salou, ahir dissabte al matí, al costat dels càrrecs del partit taronja en aquests dos municipis, per tal de conèixer la situació dels comerciants, hostalers i restauradors de la zona. Carrizosa va apuntar que "és importantíssim crear ajuts a fons perdut per als negocis que s'han vist obligats a tancar" per les restriccions imposades pel Govern per poder "sustentar el futur d'aquestes zones com han fet altres països europeus en la mateixa situació" .

Carlos Carrizosa va lamentar que el Govern "segueixi sense ajudar-los" i va recordar que altres comunitats autònomes com Madrid "han aconseguit doblegar la corba de contagis sense tancar tots els bars i restaurants". "Creiem que el tancament es va fer sota premisses poc objectives i poc precises" va apuntar Carrizosa i va remarcar que és molt important "preservar el futur" d'aquests sectors vinculats al turisme perquè són importants per a zones com les de Salou o Cambrils.

Carrizosa també va demanar que en les properes eleccions "es posi punt i final al 'procés' que ens empobreix" i va apuntar que ara toca "reconstruir Catalunya". Va remarcar la necessitat que hi hagi un nou govern "per remuntar l'economia i que els catalans tinguin una vida pròspera" perquè "no podem tenir un Govern amb els mateixos noms perquè tornin a fer les mateixes coses".

Comenta aquest article