Esports

Covid-19

La piscina coberta i els gimnasos municipals reobriran el proper dilluns amb restriccions

No caldrà demanar cita prèvia però l’aforament serà d’ un màxim del 30% i només podran utilitzar els vestidors les persones usuàries de la piscina

Per Redacció

La piscina coberta municipal ha estat tancada al públic aquestes darreres setmanes
La piscina coberta municipal ha estat tancada al públic aquestes darreres setmanes | Lluís Rovira i Barenys

Les instal·lacions esportives municipals de Cambrils es reobriran a partir de dilluns 23 de novembre, amb diverses mesures de prevenció per garantir la salut i la seguretat de les persones usuàries. Així doncs, es mantindrà un control de la higiene, la neteja i la desinfecció de les instal·lacions i del material esportiu de forma habitual i constant, i es controlarà la temperatura de les persones usuàries abans d’entrar a l’equipament.

El Palau Municipal d’Esports reobrirà oferint tots els serveis a les persones abonades (la piscina coberta, la sala de musculació, la sala de ciclo indoor i la sala polivalent), i també es posarà es posarà en funcionament la sala de musculació de la pista atletisme. El màxim de temps màxim d'ús a la piscina i als gimnasos serà d’una hora. També es reinicien els cursets de natació, els cursets de gent gran i els d’adults amb els mateixos horaris que fins ara.

En aquest nou període, no caldrà demanar cita prèvia per accedir a les instal·lacions però l’aforament serà d’un  màxim del 30% i només podran utilitzar els vestidors les persones usuàries de la piscina. L’ús de mascareta serà obligatori a l’hora de l’entrada i de la sortida de les instal·lacions. Durant la realització de l’activitat física no cal portar posada la mascareta, excepte a la sala de musculació.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que el departament ha realitzat les tasques de manteniment, desinfecció i control oportunes per donar compliment a totes les mesures sanitàries i d’higiene. 

Horaris

Piscina:

  • Dilluns a divendres de 7h a 21:30h

*de les 17h a 19h accés piscina limitat a cursets de natació

  • Dissabte de 9h a 14h i de 16h a 20h
  • Diumenge de 10h a 14h

Gimnàs del Palau d’Esports

  • Dilluns a divendres de 7h a 21:30h
  • Dissabte de 9h a 14h

Gimnàs de la pista atletisme:

  • Dilluns a divendres de 16:30h a 21:30h

Comenta aquest article