Cultura

Teatre

La Teca Teatre no podrà fer, enguany, la seva tradicional estrena teatral per Nadal

Malgrat tot, els membres del grup segueixen fent assajos online i esperen poder estrenar l'obra "Comèdia negra" tan aviat com sigui possible

Per Berta Ruiz

Imatge dels assajos de La Teca Teatre
Imatge dels assajos de La Teca Teatre | Cedida

Enguany, La Teca Teatre no podrà fer la seva habitual estrena d'una obra teatral per les festes nadalenques. L'actual situació sanitària provocada per la pandèmia de la covid-19 fa del tot inviable que el grup pugui desenvolupar la seva activitat amb normalitat. No obstant això, els membres de La Teca Teatre no han aturat els seus assajos i els segueixen fent via online. Segons ha explicat un dels membres del grup –Pep Pellicer– a revistacambrils.cat, "estem assajant l'obra que volíem fer per Nadal, però al final no la podrem representar perquè no tenim escenari ni podem fer els assajos amb normalitat que feiem als vespres. De tota manera, seguim assajant perquè de seguida que puguem –no sabem quan– doncs l'estrenarem". Sobre com estan anant els assajos a través de l'ordinador, Pep Pellicer ha comentat que, "és una solució que està funcionant i com a mínim, ens serveix per repassar el paper i aprendre'l. Ens falta l'escenari perquè és una obra amb molt de moviment, mímica i ens és impossible tirar-ho endavant per Nadal". Així doncs, aquest serà la primera vegada en molts anys, que La Teca no podrà fer la seva estrena nadalenca. 

L'obra en qüestió es titula "Comèdia negra" de l'autor Peter Schaffer. Hi intervenen un total de vuit actors: Roser Costa, Joan Fc. Cerrato, Carme Pascual, Joan Ortoneda, Pep Pellicer, Montse Parra, Pilar Palomo i Tere Franch –qui també n'és la directora–. Una obra còmica en la què part de la trama es fa a les fosques, perquè se'n va la llum.

Comenta aquest article