Societat

Concurs

S'obre el termini per participar al concurs fotogràfic XI Trofeu Pere Gaspar de l'Agrupació Excursionista Muntanya

Per Redacció

Cartell del concurs fotogràfic
Cartell del concurs fotogràfic | Cedida

El Centre Excursionista Cambrils (CEC) fa difusió del concurs fotogràfic XI Trofeu Pere Gaspar que organitza l'Agrupació Excursionista Muntanya (AEM). Es tracta de l'onzena edició d'aquest certamen –amb 21 anys d'història– que se celebra cada dos anys. Té una dotació econòmica de 1.000 euros repartits en les tres categories en les què es pot participar: activitats de muntanya (persones fent alguna activitat d'excursionisme, escalada, espeleologia, etc); natura (paisatges, animals, naturalesa...) i Lliure (qualsevol tema o activitat).

Cada autor podrà presentar com a màxim tres fotografies per a cadascuna de les categories, no publicades ni premiades amb anterioritat. En la categoria d'activitats de muntanya s'estableix un únic premi especial valorat en 250 euros i un trofeu; en la categoria de natura hi haurà un primer premi de 175 euros i trofeu, segon premi de 125 euros i trofeu i un tercer premi de 75 euros i trofeu; en la categoria lliure, també es repartiran tres premis amb les mateixes quantitats. Cada concursant només pot optar a un sol premi. El lliurament de les fotografies s'efectuarà personalment a la secretaria de l'entitat c/Montsec n.9 de Barcelona (CP.08030) de les 19 a les 21 hores, correu certificat o per qualsevol medi lliure de despeses.

L'activitat és oberta a qualsevol persona interessada, sòcia o no de l'entitat organitzadora. La data límit per a participar és el 16 de desembre. El telèfon de contacte de l'Agrupació Excursionista Muntanya és el 933 469 604 i l'adreça de correu electrònic és aem@aemuntanya.cat. Per a més informació es pot accedir a la pàgina web www.aemuntanya.cat.

 

 

 

 

 

 

Comenta aquest article