Esports

Futbol

La Federació Catalana de Futbol preveu que el cap de setmana del 5 i 6 de desembre es puguin reprendre les competicions

Això seria possible sempre que ho permeti la normativa i les restriccions aplicades a la pràctica esportiva federada no vagin més enllà del 23 de novembre

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el Cambrils Unió i la Floresta, el passat 10 d'octubre, la darrera jornada de competició a la Segona Catalana
Imatge del partit disputat entre el Cambrils Unió i la Floresta, el passat 10 d'octubre, la darrera jornada de competició a la Segona Catalana | Berta Ruiz

La Federació Catalana de Futbol ha marcat el cap de setmana del 5 i 6 de desembre com a dates per al retorn de les competicions de futbol i futbol sala d'àmbit territorial, que van quedar suspeses des del cap de setmana del 17 i 18 d'octubre. En la reunió de la Junta Directiva corresponent al mes de novembre i que es va celebrar ahir es va acordar fixar aquesta data sempre que ho permeti la normativa i les restriccions aplicades a la pràctica esportiva federada no vagin més enllà del 23 de novembre. Si es confirma que en aquesta data del 23 de novembre es pot retornar als entrenaments dels equips es disposarà d'un marge superior als 10 dies per a fer els entrenaments abans de reprendre la competició i, de pas, constituir-se en grup estable i permanent.

Aquesta decisió es va prendre un cop es van conèixer la prolongació de les mesures restrictives acordades ahir. Això permetria la represa de la competició d'aquelles categories ja iniciades anteriorment així com l'arrencada dels campionats per moltes categories que encara no l'havien iniciat.

Només el CFS Laguna ha pogut continuar la competició

Pel que fa a Cambrils i en el marc dels clubs que depenen de la Federació Catalana de Futbol, només el CFS Laguna, que milita a la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala, no ha sofert la interrupció de la seva competició de lliga. Tot i això, de les cinc jornades de competició disputades fins ara, el Laguna ha vist com se li han ajornat dos partits, un a Torrefarrera i l'altre a Sant Julià, a Andorra, per confinament de jugadors de l'equip contrari. De moment porta disputats tres partits i aquest proper dissabte 14 de novembre a les 17h, està previst que jugui contra La Sentiu, al Palau Municipal d'Esports el seu partit número quatre de la temporada.

Per la seva part, el CFS Mediterrani, que milita a la Divisió d'Honor territorial de Futbol Sala, només ha arribat a jugar un partit de competició. El partit que havia de jugar la segona setmana, el dissabte 11 d'octubre a casa i contra l'Amposta, es va suspendre per haver-hi jugadors de l'Amposta en confinament. La setmana següent, les competicions ja s'havien suspès.

Pel que fa al Cambrils Unió, l'equip amateur, que milita a la Segona Catalana, va tenir temps de disputar les dues primeres jornades de competició aconseguint dues victòries, davant l'Altafulla fora de casa i davant La Floresta, a casa. Pel que fa als equips de base del club, els equips que militen a la categoria preferent van poder disputar la primera jornada de competició el segon cap de setmana d'octubre. La resta d'equips de base havien de començar les seves lligues just el cap de setmana en que es van aplicar les restriccions.

Comenta aquest article