Esports

Vela

La volta al món navegant en solitari, amb el suport de l'empresa cambrilenca Germans Guasch

El navegant oceànic Didac Costa ja ha començat la Vendée Globe, la regata de volta al món sense escales ni assistència. Ho fa amb el suport de l'empresa cambrilenc Germans Guasch

Per Redacció

Didac Costa en plena regata amb la seva embarcació
Didac Costa en plena regata amb la seva embarcació | Cedida

Després de més d'un any d'intensa preparació, el navegant oceànic Dídac Costa ja ha començat la Vendée Globe, la regata de volta al món sense escales ni assistència. Més de 42.000 quilòmetres que el bomber, regatista i navegant completarà en solitari. A més, Dídac Costa és l’únic representant d’Espanya a la competició. El repte el durà a terme amb el suport, entre d’altres, dels cambrilencs Hermanos Guasch: la nàutica amb seu a l’Hospitalet de l’Infant i delegacions a tota la costa catalana, també a Cambrils. L’empresa és patrocinadora de la fita del navegant. 

Costa ha volgut agrair el suport de tots els seus partners, incloent Germans Guasch i BeCharter. L'obtenció de fons ha estat dificultada per la Covid i el suport d'aquest nou espònsor ha estat clau en aquesta recta final. Costa s'ha mostrat molt satisfet de poder col·laborar amb una empresa del sector nàutic amb un equip tan gran i una comunitat de clients apassionats pel mar i la navegació. "El meu objectiu en aquesta Vendée Globe és desmitificar la vela oceànica perquè tothom que vulgui, es pugui sentir partícip d'aquesta aventura. I els Germans Guasch comparteixen aquesta visió ".

Suport de l'empresa cambrilenca Germans Guasch

Germans Guasch és una companyia líder en el sector nàutic espanyol, concessionari oficial Beneteau a la zona de Barcelona, ​​Tarragona i Castelló, Montecarlo Yachts i Sasga Yachts a Catalunya i Leopard Catamarans a tot Espanya, a més de CNB Yacht Builders. Per la seva banda, BeCharter és una empresa líder en el sector del lloguer d'embarcacions a Catalunya, amb una renovada flota d'embarcacions de qualitat, amb què poder navegar els 365 dies de l'any. Rodolf Guasch, CEO de Germans Guasch, ha expressat que: "Ens sentim molt identificats amb el projecte de Dídac Costa i els valors que promou, per aquesta raó recolzar la seva aventura a la Vendée Globe ens sembla un pas natural. El nostre equip humà se sent orgullós de formar part del #TeamDidac, recolzant la cura i protecció dels oceans i promovent una nàutica accessible a tota la societat ".
 
La ven Globe va arrencar aquest passat diumenge 8 de novembre i, tot i la falta de públic a causa de les noves normatives sanitàries, es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de la Vendée Globe.

 

Comenta aquest article