El Laguna suma la primera victòria de la temporada, contra el Tecnovit Alforja, i escala fins la quarta posició

Imatge d'arxiu del primer partit de la temporada del Laguna a casa, contra el Solsona, aquest mes d'octubre | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 3 - Tecnovit Alforja 2

El CFS Laguna va sumar els seus primers tres punts de la temporada, a casa contra el Tecnovit Alforja, resultat amb el què l'equip escala fins a la quarta posició de la classificació i amb un partit menys. Partit molt seriós per part del conjunt cambrilenc que va aconseguir l'1 a 0 en el minut 7 mitjançant Marc Fernández. El Laguna va desplegar un bon joc i una bona defensa que no va concedir masses ocasions als visitants i haurien pogut marcar al descans amb algun gol més en el seu marcador. La segona part va seguir la mateixa línia que el primer temps. Als cinc minuts de la represa, Albert Ríos feia el segon, mentre que només tres minuts després, Emilio Utrera feia el tercer que gairebé sentenciava el partit. Ja a les acaballes del partit, els visitants van jugar amb porter-jugador i van poder retallar diferències marcant dos gols, situant el 3 a 2 final.

Cal destacar que, abans que es decretés el nou estat d'alarma –aquest passat diumenge–, el Laguna sí va poder disputar el seu partit de lliga donat que la seva categoria és la Tercera Divisió Nacional. Ara, des dels clubs estan a l'espera de conèixer si es podrà seguir amb la competició. De moment, la propera jornada està prevista per al cap de setmana del 7 i 8 de novembre. L'equip cambrilenc es desplaçarà a la pista del Sant Julià, a Andorra, el dissabte 7 de novembre.