Cultura

Teatre

La Vil·la Romana de la Llosa acull l'espectacle «Chef Nature», una imaginativa proposta de teatre infantil gestual

Per Berta Ruiz

Un moment de l'espectacle, ahir al matí, a la Vil·la Romana de la Llosa
Un moment de l'espectacle, ahir al matí, a la Vil·la Romana de la Llosa | Berta Ruiz

La Vil·la Romana de la Llosa va acollir, ahir al matí, l'espectacle de teatre infantil "Chef Nature" a càrrec de la companyia Makeliñe. Aquesta va ser la primera proposta –organitzada pel Departament de Cultura– de la programació de la 4a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils, que s’allargarà fins al març del 2021

"Chef Nature” va ser un muntatge en el què es va recrear un restaurant a l'aire lliure i amb hort propi. Davant d'un públic molt familiar, els actors i les actrius van fer ús del ritme, la gestualitat i l'ús imaginatiu de tot tipus de materials. L’espectacle va atreure l'atenció de la canalla gràcies a l'expressivitat dels seus intèrprets i el joc màgic que van realitzar amb els objectes i materials, transformant-los en sorprenents i inesperades figures. A més, "Chef Nature" va fer reflexionar els presents –d'una manera divertida– sobre les nostres addicions tecnològiques.

La companyia Makeliñe va posar en escena un espectacle molt familiar

La Biennal d’Art Gastronòmic

La Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic té els seus orígens en l’antic premi de pintura Vila de Cambrils, que va ser convocat en 31 edicions. Aquest certamen està inspirat en la unió de l’art i la gastronomia i està obert a totes les disciplines visuals contemporànies. La Biennal està organitzada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el patrocini de Repsol i el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

La convocatòria de la 4a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils va ser publicada el dia 22 de maig de 2020 i les bases estan disponibles a www.cambrils.cat/cultura. El termini de presentació dels projectes es va iniciar el dia següent de la publicació de la convocatòria al BOPT i va finalitzar el 14 de setembre de 2020. Actualment el jurat està valorant les 34 obres presentades, que opten a un premi de 6.000 euros i un accèssit de 1.000 euros. Les obres seleccionades s’exposaran a la Sala Àgora i l’Espai El Pati del 29 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

Comenta aquest article