Atletisme

Atletes cambrilencs participen al Campionat de Catalunya d'Atletisme de proves combinades S-14, S-12

Cinc atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, assolint una magnífica estadística

Imatge de la Noa Antón als 60 metres tanques
Imatge de la Noa Antón als 60 metres tanques | Cedida

Aquest passat cap de setmana es va disputar a la pista municipal d’atletisme de Vilanova i la Geltrú el Campionat de Catalunya de Proves Combinades de les categories S-14 i S-12. Cinc atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, assolint una magnífica estadística :

MMP : Millor Marca Personal

El Campionat està reservat a dotze atletes per categoria. Tres atletes S-12 és el nombre més gran que ha portat mai el Club en aquesta categoria. A més, és la 1a medalla assolida en aquesta categoria en la Història del Club. La Noa ha culminat una magnífica temporada de Campionats de Catalunya amb una medalla de bronze molt meritòria, donat que era la seva primera participació en un campionat d'aquesta disciplina. A manca de la darrera prova l'Aina anava 3a i la Noa 4a. Va ser la prova dels 60 m. llisos la que va definir la posició final. Una gran competició, tant per part d'elles dues com de l'Alba, donat que totes van millorar 3 marques personals.