Informació general

Detencions

Detinguts dos conductors a Cambrils que quadruplicaven la taxa d'alcoholèmia

Per altra banda, també va ser detingut un veí de Reus que circulava amb un permís de conduir fals d'Itàlia i tenia una ordre judicial de localització

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Cambrils
Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Cambrils | Cedida (Twitter Policia Local)

Diversos conductors han estat detinguts per la Policia Local, aquesta setmana, per donar positiu en controls d'alcoholèmia. El passat dimarts 13 d'octubre, a les 19.55 hores a Vilafortuny, va ser localitzat un conductor –veí de Riudoms– que va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,96 mg/l, quatre vegades el màxim permès.

La nit de dimarts a dimecres –a les 00.33 hores al barri del Port–, un veí de Tarragona de 56 anys també va ser enxampat conduint sota els efectes de l'alcohol. Va donar positiu amb 0,98 mg/l, també quadruplicant el màxim permès. Finalment, el mateix dimecres, un veí de Cambrils de 29 anys es va donar a la fuga en una moto. Els agents de la Policia Local van enxampar-lo a una distància de 3 quilòmetres. Al conductor també se li va realitzar la prova d'alcoholèmia i va donar positiu amb una taxa de 0,38.

Detingut un conductor amb un permís de conduir fals d'Itàlia

Per altra banda, el passat dimarts també va ser detingut un veí de Reus, de 27 anys, quan circulava en un cotxe pel carrer del Camí del Corralet, a Vilafortuny. L'individu va ser aturat amb un permís de conduir fals d'Itàlia i també tenia una ordre judicial de localització.
 
 
 
 

 

 

 

 

Comenta aquest article