Societat

Solidaritat

La travessia solidària de Joan Carles Adell suma 11.000 euros a la campanya «Cambrils #PelsValents»

Per Redacció

Moment de l'arribada de Joan Carles Adell al Port de Cambrils, el passat 1 de setembre
Moment de l'arribada de Joan Carles Adell al Port de Cambrils, el passat 1 de setembre | Lluís Rovira i Barenys

La travessia solidària de Joan Carles Adell ha aconseguit recaptar més d'11.000 euros pel projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Aquest import se sumarà a la iniciativa solidària dels escuts solidaris #pelsvalents que impulsa la Policia Local de Cambrils juntament amb uns 150 cossos policials de tot Catalunya. El repte solidari de Joan Carles Adell –nedador del Cambrils Club Natació i caporal de la Policia Local de Cambrils–, va consistir en nedar a mar obert i sense parar els 42 quilòmetres que separen la Punt del Fangar de Deltebre de les Escales Reials del Port de Cambrils. El repte el va dur a terme el passat 1 de setembre. 

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha enviat una carta d’agraïment per aquesta nova aportació de la campanya "Cambrils #PelsValents", en benefici del nou centre oncològic infantil. Les instal·lacions, ara en construcció, obriran les seves portes el 2021 i suposaran un abans i un després per als infants afectats de càncer i les seves famílies. 

Totes les donacions rebudes, després d'haver aconseguit els 30 milions d'euros de la primera fase per a fer possible la seva construcció, es destinaran a continuar avançant amb la recerca per curar més i amb menys seqüeles; dur a terme programes diversos per fer un hospital el més humanitzat possible; finançar tractaments per a infants sense recursos de països menys afavorits i ajudar en l'allotjament a les famílies desplaçades de fora de Barcelona.