Esports

Covid-19

Les competicions esportives d'àmbit federat no professional s'aturaran quinze dies per evitar l'expansió de la Covid-19

Així es va explicar, ahir al vespre, a la reunió que la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física va mantenir amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i representants de les federacions esportives catalanes

Per Redacció

Imatge del partit del Cambrils Unió contra La Floresta, el passat dissabte
Imatge del partit del Cambrils Unió contra La Floresta, el passat dissabte | Berta Ruiz

Les competicions d'àmbit federat no professional, d'esport professional i base, així com les competicions escolars i privades quedaran aturades durant 15 dies a partir del proper cap de setmana del 17 i 18 d'octubre, atenent al criteri principal de reduir la mobilitat entre poblacions i regions davant el creixement d'infeccions per la Covid-19. Així es va explicar, ahir al vespre, a la reunió que la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física va mantenir amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i representants de les federacions esportives catalanes per tal de conèixer les línies d'actuació del Procicat respecta a l'esport federat català i tenint en compte l'evolució de la pandèmia en l'àmbit general del territori.

Aquesta possible aturada no afectaria l'esport professional ni tampoc les competicions d'àmbit estatal o internacional. D'altra banda, els entrenaments es podrien seguir fent amb tota normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts.

La Federació Catalana de Futbol va reaccionar, ahir, a aquesta mesura i a través d'un comunicat en el que explicava que "tan bon punt es produeixi la comunicació oficial d'aquesta mesura, la Federació procedirà a notificar els clubs l'afectació que tindrà sobre la competició i la forma com es recuperaran les jornades en el calendari, quan es reprengui l'activitat".

Comenta aquest article