Immerescuda derrota del Laguna a la pista del Sant Sadurní amb una actuació arbitral força discutida

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna, la temporada passada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna, la temporada passada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

Sant Sadurní 5 - CFS Laguna 2

Primera jornada de lliga per al Laguna, el passat cap de setmana, a la pista del Sant Sadurní. L'equip local va sortir més endollat i en el minut 4 de joc va marcar l'1 a 0. Només un minut després, l'equip cambrilenc va aconseguir igualar el marcador amb un gol de Carlos Anos. A partir d'aquell moment, el partit va ser un monòleg del Laguna: només en la primera part, els cambrilencs van xutar fins a 24 vegades a la porteria rival, mentre que el porter local anava rebutjant totes les ocasions. A falta de dos minuts per acabar el primer període, els àrbitres –amb una actuació molt discutida– van xiular dos dobles penals per als locals que van transformar situant l'1 a 3 en el marcador.

En la segona part, el Laguna va augmentar la pressió i va seguir assetjant la porteria rival. En aquest temps, els jugadors de l'equip cambrilenc van xutar 27 vegades, però sense gaire fortuna. Només un xut d'Albert Ríos va poder retallar distàncies en el minut 35 de partit, situant el 3 a 2. Quan faltaven cinc minuts pel final, novament, els àrbitres van prendre tot el protagonisme. Van xiular fins a tres dobles penals, entre els minuts 38 i 39, que sentenciaven el partit. Un resultat final de 5 a 2, totalment injust per als mèrits dels cambrilencs que no van poder treure cap punt positiu del seu primer desplaçament de la temporada.

Aquest proper dissabte 10 d'octubre, a les 17.30 hores, l'equip jugarà el primer partit a casa. Serà contra el FS Solsona.