Informació general

Escoles

L'AMPA del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer reparteix més d'un miler de mascaretes a tot l'alumnat del centre

L'AMPA del centre ha comprat més de 1.000 mascaretes higièniques reutilitzables a l'empresa cambrilenca El Didal Uniformes

Per Redacció

Els alumnes van rebre la seva mascareta per part de l'AMPA del centre
Els alumnes van rebre la seva mascareta per part de l'AMPA del centre | Cedida

L’AMPA del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer ha comprat a l’empresa cambrilenca El Didal Uniformes més de 1.000 mascaretes higièniques reutilitzables per a repartir a tot l’alumnat del centre educatiu. Ahir dilluns es va fer el repartiment i cada alumne ha rebut una mascareta gratuïta. Aquest projecte ha estat possible gràcies als ingressos de les quotes de socis que les famílies van aportar durant el curs passat i que degut al confinament i anul·lació d’activitats per la pandèmia no es van poder invertir en esdeveniments festius.

L’AMPA ha decidit invertir una important quantitat de diners en seguretat per a l’alumnat, ja que degut a la nova realitat, la mascareta és un element imprescindible en el dia a dia, tant dins com a fora de l’escola. Segons han informat, des de l’AMPA agraeix a l’escola l’esforç per engegar un curs ple de reptes, a les famílies la seva implicació, així com la col·laboració dels membres de la junta actuals i del curs passat. L’AMPA també vol agrair que l’empresa El Didal Uniformes hagi fabricat gratuïtament una part de les mascaretes com a donació a l’AMPA per a invertir en altres projectes en benefici de l’alumnat.

Diferents grups d'alumnes amb les seves mascaretes

 

Comenta aquest article