Hoquei

El Cambrils CH cedeix el primer empat de la temporada a la pista de l'Amposta

Imatge del primer partit de lliga, el 26 de setembre, a casa davant de l'Amposta | Berta Ruiz

Segona Catalana

CHP Amposta 3 - Cambrils CH 3

El Cambrils CH va empatar, aquest passat divendres, a 3 gols a la pista de l'Amposta. El partit va començar amb un gol de Ruben als dos minuts. Dos minuts després, el mateix Ruben culminava un contraatac per posar el 0 a 2. Poc després, l'Amposta va retallar distàncies amb una centrada lateral que un davanter va tocar per posar-la al fons de la xarxa. Els ampostins van tenir la possibilitat d'empatar el partit amb un penal que el porter del Cambrils, Oriol, va aturar. A falta d'un minut, Pol va posar el tercer gol cambrilenc amb un xut des de la frontal de l'àrea. A falta de 6 segons, un xut des del mig del camp va ser desviat per un atacant per posar el 2 a 3 abans del descans.

En la segona meitat, els dos equips van tenir ocasions per canviar el marcador. El Cambrils va veure com el porter ampostí aturava una pena màxima que hagués permès ampliar les distàncies. A falta de 5 minuts, els locals van empatar el partit amb un remat creuat des de la frontal. Els cambrilencs van tenir una falta directa per posar-se per davant però novament el porter local va aturar el llançament.

D'aquesta manera, els cambrilencs cedeixen els primers dos punts de la temporada. El proper partit del Cambrils serà el dia 17 d'octubre, quan anirà a la Seu d'Urgell per jugar davant del Cadí, equip que també té quatre punts, empatats en la primera posició amb el Cambrils i el Piera, després de que la jornada acabés amb empats dels tres equips capdavanters.