Esports

Futbol sala

El Mediterrani enceta la temporada amb tres reforços i amb l'objectiu de situar-se en els llocs d'ascens

Avui s'estrena a la pista de l'escola de Futbol Sala Comtat d'Urgell, a Balaguer, dins el grup 3 de la Divisió d'Honor Catalana

Per Lluís Rovira i Barenys

Darrer partit del Mediterrani, disputat el 8 de març d'enguany davant el Salou
Darrer partit del Mediterrani, disputat el 8 de març d'enguany davant el Salou | Berta Ruiz

El Mediterrani inicia avui la competició de lliga 2020-2021 i ho fa al grup 3 de la Divisió d'Honor Catalana, a la pista de l'Escola de Futbol Sala Comtat d'Urgell, a Balaguer. L'equip cambrilenc afronta aquesta nova temporada amb il·lusió i amb uns quants retocs a la plantilla respecte l'any passat. Les novetats són els fitxatges del porter Gato, i dels jugadors Vladimir, provinent del Valls i de Rafa Cozar, que la temporada passada va jugar al Laguna, primer, i al Valls, després. Per contra, han estat baixa de l'equip el porter Pep Miró i els germans David i Xavi Medina. La resta de la plantilla continua igual amb Lolo com a porter i Mario, Fran, Héctor, Albert Chàfer, Marc Brull, Martín Camacho, David Plaza, Jordi Llorens, Dani Sancho i Àngel.

A la banqueta, el míster Gabri Mercado complirà la seva quarta temporada a l'equip i es mostra esperançat en fer un bon paper. Segons ha manifestat a revistacambrils.cat, "el nostre objectiu és estar a la part de dalt de la classificació però per això s'ha d'anar pas a pas i anar-nos fixant en els partits de cada setmana. Cal dir que els jugadors tenen ganes de pujar de categoria".

Comenta aquest article