Informació general

Voluntariat

El Punt del Voluntariat oferirà, per quart any consecutiu, una xerrada formativa als alumnes del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Per Redacció

Imatge d'una xerrada d'un curs anterior
Imatge d'una xerrada d'un curs anterior | Cedida

El Punt del Voluntariat oferirà, per quart any consecutiu, una xerrada de sensibilització a l’alumnat de quart d'ESO del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. La xerrada es durà a terme el proper 14 d’octubre a les 15 hores i enguany serà online per garantir totes les mesures de seguretat. El departament de Participació de l'Ajuntament s’adapta als nous formats digitals per poder continuar prestant les diferents línies de treball. La línia de sensibilització als centres eductius es va iniciar el 2017, en el marc de de la implementació de l'assignatura curricular d'Aprenentatge i Servei Comunitari.

El regidor de Participació, Oliver Klein, ha afirmat que l’objectiu de les accions de sensibilització és que els joves entenguin la importància de participar en projectes de voluntariat local. "És una eina que afavoreix els seus aprenentatges i els prepara per a un compromís socials i local, que actualment és més necessari que mai per fer front a problemes col·lectius", ha afirmat Klein.

Comenta aquest article