Victòries dels equips sèniors del CB Cambrils i empats de l'Oleastrum i el Vilafortuny

Futbol

Territorial Preferent

Imatge del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre el Cambrils i el Vista Alegre

FC Cambrils 0 - Vista Alegre 2

Nova ensopegada del Cambrils a casa. El gol del Vista Alegre marcat al minut 2 del partit va marcar el joc dels dos equips. A la mitja hora de joc el Cambrils rebia el segon gol i en cap moment va saber reaccionar per intentar reduir el marcador advers. A la segona part el Vista Alegre es va quedar amb un jugador menys. Ni amb aquestes condicions el Cambrils va saber aprofitar l'avantatge numèric.

Primera Territorial

Valls 0 - CF Oleastrum 0

L'Oleastrum va aconseguir un punt en el seu desplaçament a Valls en un partit sense gols i en el qual el porter Javi va ser el jugador més destacat. Tot i el punt sumat aquesta setmana, l'Oleastrum encara es troba situat a la zona de descens.

Tercera Territorial

Baix Camp 1 - Vilafortuny 1

Empat del Vilafortuny a Riudoms davant el Baix Camp que fa que perdi la segona posició que ocupava des de fa moltes setmanes i passi a ocupar el tercer lloc. Tot i això, el segon classificat, l'Alcover, i el tercer, el Vilafortuny, es troben empatats a punts.

Bàsquet

Sènior masculí A

Sant Joan Despí 49 - CB Cambrils 68

El sènior masculí A del CBC va sumar ahir una important victòria en camp contrari contra el Sant Joan Despí. L’equip cambrilenc va iniciar molt bé el partit, amb un clar primer parcial de 10 a 23, que donava una còmoda renda als blanc i blaus. En el segon quart, però, els locals van reaccionar en atac i van oferir una defensa més sòlida, amb la qual van aco
nseguir marxar al descans amb tan sols sis punts de desavantatge. En la represa, els cambrilencs van saber administrar el seu avantatge, contra un rival que no va poder acostar-se en cap moment en el marcador, ja que els dos parcials finals van ser guanyats amb claredat per l’equip d’Esther Neila. Ambdós equips continuen estant en la part mitjana de la classificació.

Sènior femení

CB Cambrils 40 - ADT 35

L’equip sènior femení del CBC va guanyar ahir a casa contra l’ADT per un ajustat 40 a 35. Tot i fer un inici força fluix, en el qual l’ADT doblava en punts les cambrilenques (8 a 16 en el primer quart), les jugadores blanc i blaves van saber reaccionar. En el segon quart, el partit es va igualar molt, ja que ambdós equips van anotar 10 punts. El CBC va marxar al descans amb 8 punts de desavantatge. En la represa, l’equip cambrilenc va fer-se amb el control del partit, dominant en atac i en defensa, retallant les distàncies inicials. A la fi del tercer quart, la renda de l’equip de Torreforta s’havia reduït a tan sols 4 punts i el CBC entrava en una bona dinàmica. Com és habitual, les cambrilenques van tornar a oferir la seva millor cara en els 10 darrers minuts de partit: en atac van aconseguir el millor parcial del partit i en defensa van ofegar ofensivament l’equip rival, que només va poder encistellar 4 punts, capgirant el marcador. Finalment es va aconseguir una treballada i merescuda victòria, gràcies a l’esforç final de l’equip cambrilenc.

Hoquei

Cambrils CH 4 - Igualada 1

El Cambrils CH va rebre la visita, aquest passat dissabte, de l'Igualada, en un partit en què els cambrilencs van aconseguir una important i clara victòria davant l'equip visitant. Els gols de l'encontre van anar a càrrec de Joan Roig, Joan Recasens, Roberto Liviano i Carles Veciana.

Cambrils CH 3 - Sant Cugat 4

Diumenge el Cambrils CH va disputar un partit que tenia ajornat contra el líder de la classificació, el Sant Cugat. A diferència del partit de dissabte, els cambrilencs no van tenir tanta sort i van perdre en els últims minuts, després de l'expulsió d'un jugador i el xut d'una falta directa que va finalitzar en gol. El proper dissabte el Cambrils CH visitarà el camp del Juneda i està pendent de jugar diumenge un partit ajornat.