Futbol

El Cambrils Unió s'imposa al Perelló per 3 a 0 en el darrer partit de la pretemporada

Per Ferran Tuset

Imatge corresponent al partit disputat entre el Cambrils Unió i el Perelló, aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils Unió va derrotar al Perelló pel resultat de 3 a 0 en el darrer partit de la pretemporada que es va disputar aquest passat dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal. Els cambrilencs van marcar el primer gol al minut 5 de partit, a càrrec d'Edu Sosa, resultat amb el que s'arribaria a la mitja part. El 2 a 0, obra de Miki, arribava al minut 48 de partit i ja a la recta final del matx, Gallego feia pujar el definitiu 3 a 0 al minut 86.

Tot i ser un amistós de pretemporada, el Perelló, equip que milita a la Segona Catalana igual que el Cambrils Unió, va mostrar una excessiva duresa en moltes de les seves accions la qual cosa va suposar que l'àrbitre mostrés quatre targetes grogues per una que va mostrar al Cambrils. El domini del joc va ser alternatiu tot i que les ocasions van ser pels cambrilencs ja que el Perelló pràcticament no va tirar a porteria. En el segon temps, l'equip visitant va baixar força el seu rendiment i es va quedar atrinxerat al seu camp mentre que el Cambrils Unió va dominar amb comoditat aquest període. Al minut 84 de partit el Perelló va tenir l'única ocasió clara i va estavellar una pilota al travesser.

L'alineació del Cambrils Unió va ser: Ivan León, Aleix Llobet, Guille, Òscar Morell, Torres, Uri Benito, Rubio, Edu Sosa, Samu, Miki i Roger.
Tambe van jugar: Gallego, Iván Bruno, Carlos García, Martín i Miguel Ángel

El proper dissabte, 3 d'octubre, el Cambrils Unió s'estrena la lliga amb el partit que disputarà a les 5 de la tarda al camp de l'Altafulla.